آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی (قسمت اول)

امروزه بیشتر سایت های اینترنتی با ووکامرس، جوملا، مجنتو، اپن کارت، پرستاشاپ طراحی میشن که محبوب ترین شون ووکامرس هست. ووکامرس روی وردپرس نصب میشه و یه خوبی که داره اینه که می تونید از ژاکت و راستچین هر نوع قالبی که مورد نیاز کسب و کارتونه خریداری کنید.
آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی (قسمت اول)

سلام عرض میکنم خدمت تمام دوستان و مشتریان عزیز وارکالا

من محمد باقرزاده، مدیدیر عامل فروشگاه اینترنتی وارکالا هستم و امروز در تاریخ 1399/12/16 تصمیم گرفتم که طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی و غیره رو به شما آموزش بدم. 

بریم سراغ اصل مطلب... 

امروزه بیشتر سایت های اینترنتی با ووکامرس، جوملا، مجنتو، اپن کارت، پرستاشاپ طراحی میشن که محبوب ترین شون ووکامرس هست. ووکامرس روی وردپرس نصب میشه و یه خوبی که داره اینه که می تونید از ژاکت و راستچین هر نوع قالبی که مورد نیاز کسب و کارتونه خریداری کنید. یک مزیت عالی دیگه ای که وردپرس داره اینه که قالب سایت های بزرگ فروشگاهی ایران مثل دیجی کالا به صورت آماده وجود داره و می تونید در سایت های ژاکت یا راستچین قسمت قالب های ووکامرس اون رو پیدا کنید.

یا حتی اگر میخوایید سایتی مثل آپارات، دیوار، شیپور و غیره راه اندازی کنید می تونید قالب مورد نظر رو از سایت های ژاکت و راستچین خریداری کنید.

خُب مطالب بالا راجع به قالب وردپرس، ووکامرس بود.

حالا میریم سراغ افزونه های وردپرس (ووکامرس)

افزونه چیه؟

افزونه قابلیت هایی هست که به سایت تون اضافه می کنید، مثلا شما یک سایت فروشگاهی دارید و میخوایید اپلیکیشن نسخه های اندروید یا ای او اس هم داشته باشید. برای این کار شما به افزونه اپلیکیشن نیاز دارید.

یه توضیح راجع به اپلیکیشن: اپلیکیشن همون برنامه هایی هست که نسخه اندروید رو از گوگل پلی، کافه بازار، مایکت، چارخونه و نسخه ای او اس رو از سیب اپ یا اپ استور دانلود می کنید و روی گوشی تون نصب می کنید. شما هم می تونید اپلیکیشن سایت خودتون رو در برنامه های نام برده شده قرار بدید تا مشتریان شما اون رو دانلود کنن.

یا مثلا وقتی می خوایید سایت شما هم فارسی باشه و هم انگلیسی به افزونه ووکامرس نیاز دارید.

و یا مثال دیگه این که وقتی می خوایید افیلیت مارکتینگ برای فروشگاه خودتون داشته باشید می توانید افزونه اون رو خریداری کنید و روی سایت نصب کنید.

افیلیت مارکتینگ چیست؟ شما بازاریاب جذب می کنید و بعد اگه توسط لینک بازار یاب از سایت شما خرید بشه، به بازار یاب کمیسیون پرداخت می کنید.

    نکته1: قبل از خرید قالب حتما توجه کنید که نسخه دمو سایت داخل گوشی و دسکتاپ (لپ تاپ، کامپیوتر) ظاهر مناسبی داشته باشه و کار با سایت راحت باشه تا مشتری بتونه به راحتی از خدمات شما استفاده کنه.

    نکته2: سرعت قالب سایت بسیار مهم هست. حتما به سرعت باز شدن سایت در نسخه دمو توجه کنید.

    نکته3: توجه کنید که قالب و افزونه رو از فروشنده هایی خریداری کنید که فروش بالایی دارن، چرا که اون فروشنده ها آپدیت منظم ارائه میدن و پشتیبانی عالی دارن.

    در آموزش بعدی راجع به سایت ساز ها صحبت خواهیم کرد

    ارسال نظر
    (بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد.